Få hjælp til at handle med aktier.

Trin-for-trin-guide til at handle aktier til en lavere kurtage.

Hvis du er nybegynder og ønsker at købe aktier, kan du starte med at få inspiration her. Dertil får du de tre første måneder til en minimumskurtage på kun 15 kr. ved nordiske handler. Opret en konto på tre minutter, og start med at købe aktier i dag.

1. Opret en konto.

Hos Nordnet kan du nemt og hurtigt åbne en konto med NemID. Det tager kun tre minutter, og så kan du begynde at handle med aktier. Det koster intet, og så er du i gang!

Opret en gratis konto

2. Overfør penge.

Du kan nemt overføre penge til din konto via en bankoverførsel.

I dine første tre måneder hos Nordnet får du automatisk Pro-vilkår, og samtidig betaler du kun 15 kr. i minimumskurtage ved nordiske handler.

3. Find de gode aktier.

Når du har fundet en aktie, som du er interesseret i at købe, skal du vælge, hvor mange aktier du vil have og klikke på køb.

Tip! I vores sociale netværk for investorer, Shareville, kan du følge med i andres investeringer og få notifikationer i realtid, når topbrugere køber og sælger investeringsfonde og aktier.

Vil du som nybegynder købe aktier?

 • Hvis du vil begynde at købe aktier, så se her! Investeringsnetværket Shareville giver dig tips, viden og inspiration om aktier fra succesrige investorer. Helt gratis. 
 • I vores Børsskole kan du trin-for-trin lære en masse om aktiehandel.
 • For at give dig en god start på din investeringsrejse får du Pro-vilkår i de første tre måneder. Samtidig får du en minimumskurtage på kun 15 kr. ved alle nordiske handler. Det sker automatisk fra det tidspunkt, du åbner din konto hos Nordnet.

Markedsoversigt over verden.

Hold styr på aktiemarkedets udvikling andre steder i verdenen. Du ser udviklingen af forskellige indeks, valutaer, renter og råvarer.


→ Børsen i dag

Aktiekurser.

I vores kursliste kan du sortere blandt aktier på 21 forskellige markeder og syv forskellige lande. Her kan du se kursudvikling, afkast og nøgletal. Du får også adgang til de nyeste handler og ordredybde per aktie.

→ Aktiekurser

Aktieinspiration.

Her finder du blandt andet Nordnets mest købte aktier på det nordiske, amerikanske, canadiske og tyske marked. Er det her, du finder din næste investering?


→ Aktieinspirationeksternt

Aktiehandel og inspiration på mobilen.

Nordnet

Køb og sælg, hvad du vil. Hvor du vil.

Med appen får du fuld kontrol over din konto og investeringer. Handl nemt med aktier og investeringsfonde, og følg udviklingen på verdenens børser. Med appen får du et praktisk overblik over ordredybde, realtidskurser og relevante nyheder.

shareville

Følg de bedste, og få købstips i realtid.

Som kunde hos Nordnet får du adgang til Shareville, som er Nordens største investeringsnetværk. Her kan du helt gratis tage del i viden og inspiration fra succesrige investorer. I løbet af det sidste år har dem med tre stjerner på Shareville overgået indekset med hele 49% i gennemsnit.

→ Læs mere om Sharevilleeksternt

Lær mere.

Hvordan begynder jeg at handle med aktier?

At handle med aktier er enkelt. Opret en konto, overfør penge og find gode aktier at købe.

→ Lær mere

Sådan analyserer du aktier.

At lave en aktieanalyse skal være spændende og sjovt. At blive din egen ekspert er i mange tilfælde til din egen fordel. Lær tricks her.

→ Analyser aktier

Hvordan vurderes en aktie?

Nøgletal kan give dig en indikation på, hvor billig eller dyr aktien er sammenlignet med andre selskaber.

→ Aktievurdering

Seneste nyt.

 • Analyse: Per Aarsleff

  Per Aarsleff (PAAL, København) er Danmarks største entreprenørselskab. Specialet er infrastruktur og fundering. Aarsleff er populært sagt ekspert i at...

  → Læs indlægget

 • Hvad er bæredygtige ”intelligente byer”?

  Investorer har i årevis talt om ”megatrends” – de teknologiske, miljømæssige, samfundsmæssige og økonomiske ændringer, der forandrer verden....

  → Læs indlægget

 • Er ETF’er verdens største investeringsbuffet?

  Er ETF’er verdens største investeringsbuffet? De fleste kender nok følelsen af at stå foran en stor og uoverskuelig buffet. På trods af alt det lækre...

  → Læs indlægget

Hvordan fungerer aktier?

Når du opretter en konto hos Nordnet, får du i de første tre måneder Pro-vilkår, og samtidig betaler du kun 15 kr. i minimumskurtage ved nordisk aktiehandel. Introkurtagen gælder den første gang, du åbner en ny depottype. Dvs. den første gang du opretter et aktiedepot, ratepensionsdepot osv.

Hvis du er nysgerrig på vores andre priser og kurtager, så kan du se dem hereksternt.

Når du køber aktier, køber du en del i et selskab, og samtidig følger du selskabets værdiudvikling via dine investeringer. Jo større tro investorerne har på selskabet, desto mere værd bliver hver aktie. Du kan læse mere om aktier i Børsskolen.

Hos os kan du handle aktier på børserne i Norden, Tyskland, USA og Canada.

I forbindelse med årsregnskabet beslutter bestyrelsen, hvordan overskuddet fra det forløbne år skal bruges. Nogle vælger at udbetale en del af overskuddet til aktionærerne i form af et udbytte. Jo flere aktier du har, jo mere udbytte kan du få. Læs mere om udbytte hereksternt.

Husk at.

En investering i værdipapirer kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du mister det investerede beløb.

Reach out

Find us at the office

Exel- Frazzitta street no. 61, 44925 Kingston, Norfolk Island

Give us a ring

Jovanny Boeding
+23 274 947 142
Mon - Fri, 10:00-21:00

Tell us about you