Goud van 18 karaat bevat 75.0% goud

18 karaat goud wordt, net als 14 karaat goud en 22 karaat goud, veelvuldig gebruikt in sieraden. 18 karaat goud is kwalitatief goed genoeg en van de juiste hardheid om mooie sieraden te maken. De sieraden beschadigen daarom minder. Goud van 18 karaat bevat 75% goud. Vandaar dat het ook bekend staat als 750 goud. Die hoeveelheid goud bepaald de 18 karaat prijs.

18 karaat goudprijs bij de No.1 | XGOUD.NL

Hoewel 18 karaats goud dus relatief veel voorkomt is de 18 karaat goudwaardes zeker interessant om het verkopen van deze sieraden te overwegen.Beschikt u over gouden ringen, oorbellen, armbanden of halskettingen gemaakt van 18 karaat goud? Breng ze naar XGOUD.NL. Wij geven u gegarandeerd de beste prijs. De taxateurs van XGOUD.NL hebben jarenlange ervaring in het bepalen van de kwaliteit van, en de hoeveelheid goud. Zij gaan daarbij transparant te werk. De kwaliteit en hoeveelheid worden in uw aanwezigheid vastgesteld. Daarna wordt, op basis van de actuele prijs, de waarde berekend. Hebt u gouden juwelen of munten, of bezit u goudbaren? Breng ze eens langs. Wij betalen u direct contant uit of storten het geld onmiddellijk op uw rekening.

Wij ontmoeten u graag elders op locatie

XGOUD.NL is eenvoudig te bereiken. U kunt ons zowel met de auto als per openbaar vervoer bereiken. De bushalte is recht voor onze deur. De goede prijs die Goudio zal bieden voor uw eigendom maken het ook zeer de moeite waard voor klanten uit Breda, Eindhoven, ‘s Hertogenbosch en zelfs daar buiten, om XGOUD.NL te bezoeken. Ook klanten uit België zijn bij ons van harte welkom.

Klanten kunnen zeven dagen per week bij ons terecht. Een afspraak maken is niet nodig. Tenminste één van onze taxateurs staat altijd voor u klaar. Gaat u liever niet met uw goud over straat? Maak dan een afspraak. Wij ontmoeten u graag elders op locatie. Dat kan al binnen 90 minuten.

< terug

Reach out

Find us at the office

Exel- Frazzitta street no. 61, 44925 Kingston, Norfolk Island

Give us a ring

Jovanny Boeding
+23 274 947 142
Mon - Fri, 10:00-21:00

Tell us about you