5

Peaks is voor mij de beste spaarbank…

Peaks is voor mij de beste spaarbank van dit moment die op dit moment ook de hoogste spaarrente geeft.

Het enige verschil met een traditionele spaarrekening is dat bij Peaks het rentepercentage stijgt en daalt, maar altijd in de lange termijn meer zal opbrengen dan een gewone spaarrekening.

Peaks belegt voornamenlijk in ETF fondsen zoals het UBS MSCI USA ETF fonds. Dat zijn fondsen die uit aandelen van verschillende bedrijven bestaan. Waardoor als het met het een bedrijf slecht gaat, het andere bedrijf die verlies opvangt. Uiteindelijk zullen beide bedrijven in de lange termijn groeien. Zo bestaat het UBS MSCI USA fonds onder anderen uit: Tesla 7,5%, Disney 6,3%, Microsoft 5,2% en Nivida 4,9% etc.

Als je mijn code gebruikt ontvang je ook nog eens 5 euro start te goed en heb ik heel dit verhaal niet voor niets geschreven. Code: MARTI3G3F

Peaks is dus een beleggings app die heel overzichtelijk en duidelijk is. Elke moment kan je er geld opzetten en afhalen. Een kind kan de was doen. Maar om er nu mee met je wisselgeld te gaan beleggen lijkt mij onzin. Ik zelf zie het als een spaarbank. Bij mijn huidige bank ontvang ik 0,03% rente. Bij peaks heb ik sinds ik in december 2020 ben begonnen al 24%. Tuurlijk brengt beleggen risico’s met zich mee, maar of er moet iets genadeloos op de financiële markt gebeuren zoals in de jaren 20, wat echt niet gaat gebeuren, of een meteoor moet de aarde in slaan, pas dan zal de markt een lange tijd lam worden gelegt, maar zelfs met Covid-19 blijft de markt maar stijgen. De bevolking blijft groeien, de economie draait door. Daarnaast halen steeds meer mensen als u en ik hun geld van de bank, omdat het toch niets oplevert en beginnen met beleggen. Ik zou peaks dus zien als een makkelijke spaarbank waar je minimaal 4% rente op jaarbasis krijgt bij welke rekening dan ook en dat kan max.... 25/30% worden bij heet. Daarbovenop krijg je ook nog eens divident. Divident uitkeren is wanneer beleggers een klein percentage van de winst uit het afgelopen jaar (van bedrijf x) krijgen uitbetaald.

Wisselgeld inleggen is leuk voor studenten maar totaal niet handig, je wordt immers constant herinnert elke dag aan de app. Beter zet je alle berichtgevingen gewoon uit. Op je spaarrekening zit je ook niet elke week te koekeloeren, laat staan, elke dag.

Peaks is ook de eerste echt makkelijk app/beleggings-spaarrekening voor het grote publiek. Dat zal dus naar mijn idee uitbreiden over heel de wereld. De gewone mens zal steeds meer zijn geld bij de banken weghalen en voor alternatieven gaan kiezen. Zeker nu die rente bij banken zelfs negatief wordt. Mede hierdoor zal het de komende jaren blijven stijgen. Wil je geen extra risico en hart verzakkingen oplopen zoals bij bitcoin, dan is peaks voor jou geschikt. Een handige app waarbij je zonder ook maar enige kennis van beleggen veilig kunt beleggen met geld dat je het komende jaar, of de komende jaren kunt missen. Laten we even eerlijk zijn. De bank waar jij nu jouw geld op hebt staan, belegt ook met dat geld. Of dacht je dat ze het voor je bewaarde? Echter van die beleggingen pluk jij nu niet de vruchten terwijl de bank van jouw centen steeds rijker wordt.

Je kunt bij peaks ook voor meerdere rekeningen kiezen, op die manier verspreid je jouw risico. Je neemt dan een rekening met een hoog risico en die met een laag risico om zo nu en dan klappen op te vangen. Maar nogmaals de markt is tot nu toe altijd gestegen. De kunst is om nooit weg te gaan met verlies, maar net zo lang te blijven tot dat je weer dikke winst hebt.

Start nu je eigen rekening, wees niet bang als je een kopie van je paspoort moet uploaden, tuurlijk moet dat, dat moet bij elke bank. Begin nu, gebruik mijn code en ontvang 5 euro start te goed. MARTI3G3F

5

Ontvang meteen €5 extra middels de volgende actiecode: JORDIVHVP

Ik hoorde goede verhalen over beleggen maar ik had er nog maar weinig verstand van. Via een vriend kwam ik bij Peaks terecht. Ik ervaar Peaks inmiddels als een mooi platform om te beginnen met beleggen, zonder grote risico’s te nemen. Ik zou het zeker aanraden om te ervaren wat beleggen inhoudt! Door de actiecode: JORDIVHVP te gebruiken ontvang zoals jij als ik €5 extra!

Succes met je eerste ervaring!

5

Ontvang direct €5 tegoed op Peaks bij gebruik van de volgende actiecode: KARENVD3C

Ik ben ongeveer vijf maanden geleden begonnen met het beleggen van mijn wisselgeld (inclusief een éénmalige inleg) via Peaks. Naast het feit dat ik (onbewust) redelijk wat heb gespaard sta ik momenteel ook op een leuk rendement van ruim 18%! Ik kan de app dan ook ten zeerste aanraden.

Wil jij ook beginnen met beleggen? Gebruik mijn code en ontvang direct voor € 5 aan start-tegoed. Zo werkt het:

• Download de Peaks app
• Maak een account aan
• Vul daarna binnen 48 uur mijn code in: KARENVD3C bij je profiel onder het kopje actiecode verzilveren

Succes!

5

Geweldig & meerdere rekeningen

Geweldig beter dan op je eigen bank sparen, hier krijg je tenminste winst. Super makkelijke app en je merkt niet eens dat je wisselgeld belegd. Daarnaast kan je ook voor je kids een rekening openen en tenminste maak je dan winst, dan met je eigen bank waar je helemaal niets ontvangt.

Ben je nieuw voer deze code in bij actiecode verzilveren: SOUADZVUY krijg je 5€ cadeau :)) succes

5

Fijne app!

Super fijne app, duidelijk en overzichtelijk! Wil je snel €5 verdienen? Gebruik dan de code LOTTEP67N voor €5 starttegoed! Dit doe je door op de drie streepjes te drukken en vervolgens op actiecode verzilveren 😊

3

Makkelijke overzichtigelijke app maar…

Makkelijke overzichtigelijke app maar of ik er echt aan verdien,ben ik niet zeker van.
Kan je in de app.zien als je je inleg vergelijkt met wat het opbrengt?! In zowel negatieve als positieve zin

5

Intuïtieve, eenvoudige app

Intuïtieve, makkelijke app en zelfs met het milde portfolio al een redelijk rendement.
Actiecode JELTERQRD voor 5 euro start tegoed.

5

Actiecode JELTERQRD voor 5€ start-tegoed!

Geweldige app. Ik heb nog nooit belegd, was altijd wat terughoudend en bang om geld te verliezen. Maar met Peaks leg ik nu mijn wisselgeld automatisch in en dat loopt ongemerkt toch lekker op! De app is intuïtief en makkelijk.
Actiecode JELTERQRD voor 5€ start-tegoed!

5

Makkelijk in gebruik.

Ik gebruik de app sinds kort.
Het is makkelijk in gebruik, met veel opties.
Een mooie manier om wat te sparen en op eenvoudige wijze kennis te maken met aandelen en obligaties.

Via onderstaande weg help je mij en jezelf aan 5 euro bonus bij Peaks:

• Download de Peaks app
• Maak een account aan
• Vul daarna binnen 48 uur mijn code in: MELISRSTM in het menu bij het kopje actiecode verzilveren.

5

Super leuke app🥳

Super leuke app🥳! Beleggen? Ik had er geen verstand van, maar op deze manier is het erg leuk en spannend om het te proberen! Beleg in potje heet, die staat al maanden rond de 20% rendement! Gebruik mijn code en heb je de eerste €5 gratis binnen! MANONDGMU

5

Wil jij ook meer rendement op je geld?

Direct € 5,- cadeau bij gebruik van de actiecode: KEVINZI8A

Makkelijk en eenvoudige te begrijpen app! Sinds februari 2021 ben ik aan het beleggen via Peaks. Ik moet met alle eerlijkheid zeggen dat het mij keer op keer verbaasd wat mijn rendement is. Ik houd namelijk per maand bij wat mijn rendement is, de app toont namelijk een totaal rendement (in het hoofdscherm). Zo ben ik bewuster wat het mij per maand oplevert. Dus ben jij ook klaar met de lage rente die je op je spaarrekening krijgt? Volg dan vrijblijvend vandaag nog onderstaande stappen:

• Download de Peaks app
• Maak een account aan
• Vul daarna binnen 48 uur mijn code in: KEVINZI8A in het menu bij het kopje actiecode verzilveren.

Ik wens je heel veel succes!

5

Erg leuk en zeer toegankelijk

Leuke en zeer toegankelijke manier om te (leren) beleggen. De app is makkelijk in gebruik en je bepaalt zelf hoeveel risico je wilt nemen.

Gebruik code ALDERP49M en krijg € 5 start-tegoed.

Leuk om een spaarpotje mee op te bouwen!

5

Goede app! Code JORDYTOUF voor gratis €5

Goede, overzichtelijke app. Storten en innen gaat gemakkelijk en het design is erg duidelijk.

Ook qua rendement gaat het de goede kant op. Al met al erg tevreden!

Gebruik code: JORDYTOUF voor gratis €5 op je PEAKS rekening!

5

Super tevreden! KARINLZI4

Super tevreden!
Gemakkelijk je wisselgeld omzetten naar spaargeld!
Als je 6 maanden deelneemt mag je het tegoed wat je als kado krijgt ook houden, vertrek je eerder heb je helaas pech.

Help je mij nog mee met extra tegoed, krijg jij ook 5€ tegoed op jouw peaks-rekening!

Voeg KARINLZI4 toe als actiecode!

Reach out

Find us at the office

Exel- Frazzitta street no. 61, 44925 Kingston, Norfolk Island

Give us a ring

Jovanny Boeding
+23 274 947 142
Mon - Fri, 10:00-21:00

Tell us about you